Forside * Nyheder

Nye AV receivere fra Pioneer


Pioneer SC-LX82 AV receiver


 


De to nye AV receivere er:  • SC-LX82: AV Receiver med ICEpower, Sampling Rate Converter, DLNA, Internet Radio og THX Ultra2 Plus certificering
  • SC-LX72: AV Receiver med ICEpower, DLNA, Internet Radio og THX Select2 certificering

HD forstærkerne bygger på ICEpower analog klasse-D teknologi, som giver dem en høj ydelse i såvel stereo som multikanal surround.


SC-LX82 er samtidig certificeret af AIR Studios i London, samtidig med at den opfylder kravene til THX Ultra Plus.


Der er fuld integration med iPod og iPhone.


 Pioneer SC-LX72 AV receiver


 


Analog til digital konverterne (ADC) i indgangstrinene er fra Burr-Brown, mens digital til analog konverterne (DAC) i udgangstrinene er fra Wolfson.


På SC-LX82 løftes kvaliteten på udgangene også af en Burr-Brown 192kHz/24-bit sampling rate converter (SRC), hvilket er med til at øge dynamikken og reducere jitter.


Forstærkerne har Pioneers Advanced Multi-Channel Acoustic Calibration (MCACC) der er en advanceret kontrol af lyden til hver højttaler. Det er ikke kun en equalizer, men også en advanceret styring af delay (forsinkelser) i det fulde frekvensområde ud til hver højttaler. På den måde kan der kompenseres for forskelle højttalerne imellem. Både forsinkelser skabt af placeringen i forhold til lyttepositionen, såvel som forsinkelser skabt i elektronikken.


Forstærkerne er selvfølgelig fuld HD lyd og understøtter blu-ray 24p (1080p/24) gengivelse.


Med en iPod eller iPhone tilsluttet, kan de kontrolleres via Pioneer fjernbetjeningen, ligesom lyden fra dem kan sendes ud i husets øvrige rum (zoner).


Der er DLNA, som giver mulighed for at afspille media trådløst direkte fra en PC, eller lytte til internet radio.


De danske priser kendes ikke endnu.


 


Kilde: Pioneer

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.