Forside * Nyheder

Del dine gode oplevelser online HD Snap-kamera fra Sony


Det stilsikre MHS-PM1 mobile HD Snap-kamera fra Sony gør det nemt og hurtigt at optage og uploade videoer i høj kvalitet til Internettet. PM1 indfanger livets øjeblikke i 1080/30p High Definition MP4 video (1440×1080/30p) og anvender CMOS sensorteknologi, som giver klare 5-megapixel stillbilleder. Det indbyggede Picture Motion Browser (PMB) Portable view-and-share software gør, at du hurtigt kan gennemse og direkte uploade optagelser med ganske få klik på en Windows eller Mac OS*.


Det kompakte og lette kamera passer naturligt i håndfladen og kan medbringes praktisk talt overalt. Et 270 graders drejeligt objektiv med 4x digital zoom, kan roteres således, at du kan se dig selv, mens du videofilmer og tager billeder.


MHS-PM1 tilbyder fire forskellige motivvalg ? sport, landskab, svagt lys og modlys ? der sikrer dig mulighed for at optage gode minder i alle situationer. Særlige knapper til henholdsvis video og stillbilleder betyder, at der ikke er behov for at skifte mellem de forskellige motivvalg. Billederne bliver optaget direkte på et Memory Stick PRO Duo? (ekstraudstyr).Efter optagelserne kan du markere dine foretrukne billeder og videoer ved hjælp af knappen Sharemark for at uploade til Internettet. Du skal blot slutte kameraet til din computer med det medfølgende USB-kabel, og herefter kan den indbyggede PMB Portable software hurtigt overføre indholdet til video og foto delesider på nettet (kompatibelt med både Windows og Mac OS*). Kameraet har direkte upload til Picasa? Web Albums foto delesider, YouTube? og Dailymotion? video delesider. Du kan også nemt overføre videoer og stillbilleder til mapper på din egen computer ved hjælp af ?drag and drop?.


Det mobile HD Snap-kamera (MHS-PM1) fås i danske butikker fra midten af oktober til en vejledende udsalgspris på kr. 1.500,-


* Kompatibilitet med Mac OS er et krav for at kunne opdatere den indbyggede software fra Sony?s hjemmeside.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.