Forside * Nyheder

Nu styrer mobiltelefonen PlayStation 3


Sony Ericsson lancerer nu (endelig) mobiltelefonen, der kan koble op mod – og styre – PlayStation3.


 


Sony Ericsson Aino  • Det bedste fra to verdener ? traditionelt tastatur og touchscreen
  • Media Home og Media Go? ? hent underholdningen via Wi-Fi?.
  • Remote Play med PLAYSTATION®3 ? kobl sammen med og styr PLAYSTATION®3 fra mobiltelefonen
  • 3? skærm med 16 millioner farver
  • Play Now Arena with movies ? 60 film kan frit downloades på et år

 


PlayStation 3 Remote Play


Muligheden for at koble en bærbar enhed sammen med PS3 er ikke ny, den er været kendt fra PSP (PlayStation Portable). Det nye er at Sony nu bygger samme funktioner ind i mobiltelefoner.


Det må være Sonys modsvar, på den stigende integration med iPod/iPhone som ses mere og mere. Her bliver det at bruge mulighederne i PS3 til at sælge flere mobiltelefoner, eller omvendt.


Remote Play giver mulighed for at tænde/slukke PS3 og styre menuerne, ligesom det er muligt at tilgå dens internet browser – også udefra rundt omkring i verden. Media kan også hentes ud af PS3 via Aino, enten via WiFi eller 3G.


Der er adgang til PlayStation Store, og mulighed for at chatte med venner på PlayStation Network. Bestiller du et nyt spil i PlayStation Store, så er downloaded og klar til brug når du kommer hjem.


Der er også spil, som specifikt understøtter Remote Play enheder. Det kunne være som bakspejl i et bilspil, eller i det hele taget muligheden for et andet “view” end hovedskærmen.


 


Øvrigt


Aino tilbyder også hvad der forventes at en god mobiltelefon i dag.


Det kunne være at se og lytte til seneste videoer, podcasts, musik, Facebook og YouTube via den 3″ store skærm med 16,7 mio. farver. Video afspilles med op til 30 billeder per sekund, og optages med op til 25 billeder per sekund. Eller smutte ind på Sony PlayNow Arena, og blive underholdt, hente musik eller finde de nyeste ringetoner.


Via WiFi kan telefonen ikke kun tilslutte til PS3, men også en PC med Media Go, som kan bruges til at hente nyt media til mobilen.


Kameraet er 8,1 Mpixel, med ansigtsgenkendelse, geo tagging (gem koordinaterne hvor billedet blev taget), blitz og auto fokus.


 


Pris og tilgængelighed


Lander i butikkerne nu.


Set til omkring 3500 kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.