Forside * Nyheder

Skift look på TomToms nye begynder GPS


 


TomTom Start er en ny entry level GPS navigation, og man kan peppe den op med et nyt frisk look.


For at lette betjeningen for “GPS nybegyndere” og brugere der kun lejlighedsvis har GPS’en fremme, så har TomTom arbejdet på at gøre betjeningen endnu simplere i TomTom START.


Den forsimplede menu rummer en to-knaps brugergrænseflade med mulighederne ?Plan Route? og ?Browse Map?. GPS?en er desuden en letvægter med en kompakt 3.5? skærm og kommer med integreret holder, der gør, at den samlede ?pakke? let kan være i lommen, en lille taske eller handskerummet.


?Med introduktionen af TomTom Start har vi taget endnu et vigtigt skridt imod at gøre bilnavigation mulig for alle ? og dét uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet,? siger Corinne Vigreux, administrerende direktør, TomTom.


TomTom Start har IQ Routes-teknologi, der udnytter kørselsdata fra millioner af TomTom-brugere og anvender mere end 800 milliarder fartmålinger verden over til at beregne den hurtigste rute på tidspunktet for køreturen. Samtidig tillader produktet brugere at lave egne kortændringer, samt kvit og frit drage fordel af tusindvis af korrektioner fra andre TomTom-brugere hver dag (Map Share?).


Den forsimplede menu giver brugere let adgang til fx fartkameradatabase og tusindvis af præinstallerede “Points of Interests”.


Ønsker man yderligere at personliggøre sin TomTom Start, kan man fra TomTom HOME downloade masser af indhold, inklusive skærmbilleder og en lang række sjove stemmer.


 


Tilgængelighed og pris


TomTom Start standard-modellen kan fås i hhv. sort og hvid (kun kort over Europa), for 899 DKK med kort over Norden og 1199 DKK for kort over Europa.


Udskiftelige covers (StartSkins) inklusive etui kan fås på www.tomtom.com/startskins og i handlen for 169 DKK pr. farve.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.