Forside * Nyheder

MPEG-2 tunere: Nogen var advaret

 


Brancheforening kan i dag dokumentere, at nogle forretninger advarede om MPEG-2 tunernes begrænsede holdbarhed.


På skiltet i Fona butikken står “DVB-T MPEG2 tuner til DR, DR2 og TV2 frem til 2012“, da brancheforeningens blad Magasinet DIGITALT, er forbi for at fotografere i en anden anledning.


Tidspunktet er d. 22. november 2008, og brancheforeningen hylder Månedens Rådgiver. Den måned var det hos Fona på Østerbrogade i København. Billederne til hyldest-artiklen i magasinet tages i selve i butikken, men det giver samtidig et øjebliksbillede af hvad der var til salg på hylderne dén dag, her for godt et år siden.


Og det er her at skilte med teksten “DVB-T MPEG2 tuner til DR, DR2 og TV2 frem til 2012” også dukker frem på billederne.


Tidspunktet november 2008 er interessant, for det viser at i hvert fald nogle kunder – dem i den Fona butik – fik en skriftlig advarsel på salgsskiltet i butikken.


Hvad kan man så bruge det til?  Om ikke andet kan det bruges til at påvise, at det er umuligt at generalisere og sige, at alle kunder der har handlet et TV med MPEG-2 tuner siden 1. januar 2008, automatisk er berettiget til erstatning som det var fremme i mange medier i går.


 Butiksassistent Nicolai Weis Simonsen i Fona butikken. Foto: Magasinet Digitalt nov. 2008.Forstørret skilt fra Fona butikken. Foto: Magasinet Digitalt nov. 2008.


 


Kilde: forbrugerelektronik.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.