Forside * Nyheder

Scrapbogen for recordere.dk


Den seneste tid har recordere.dk fået omtale flere steder i medierne, i TV, i aviser og på nettet. Vi bringer et udpluk af “scrapbogen” herunder.


 


So ein Ding på DR2


Programmet So ein Ding på DR2, der handler om forbrugerelektronik, bragte d. 1. december 2009 et indslag om en debat på recordere.dk forum. Debatten handler om kvaliteten på DR HD, som er/var vidt forskellig alt efter om man kiggede med på det digitale sendenet, på YouSee eller på satellit.


Se hele udsendelsen på DR Podcast og besøg programmets hjemmeside


Check også debatten der omtales i TV-udsendelsen


 

Klip fra So ein Ding sendt på DR2 d. 1/12-09. Vært: Nikolaj Sonne.


 


Fladskærmstest i Politiken


Vi kiggede på 6 stk. 32″ TV sammen med Politiken. Kun 5 nåede dog med i avisen, da Zepto nåede at dreje nøglen om imellemtiden.


Testen blev bragt lørdag d. 5/12 i avisens sektion Lørdagsliv. Den er online her og her (første del den indledende artikel, anden del selve testen)


Et Philips 32PFL5604H løb med en kneben sejr foran et JVC 32HR1BN. De øvrige modeller var Samsung LE32B557, Panasonic TX-32X10 og Sony 32S5550.


 Politiken d. 5/12 2009 (Tillægget Lørdagsliv)


 


Scrapbogen


Derudover deltager vi løbende som eksperter i andre medier, til udredning af tekniske begreber, eller blot en kommentar til et emne indenfor forbrugerelektronikken.


Her er “scrapbogen” fra den seneste tid: 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.