Forside * Nyheder

Artora – Nyt dansk HiFi musiksystem


 


Et nyt dansk udviklet HiFi musiksystem er på vej. Bag produkterne står en kending fra den danske HiFi verden.


Artora hedder det nye mærke, der snart finder vej til butikkerne. Det er et rent dansk produkt, udviklet og fremstillet i Danmark. En af personerne bag er Bo Christensen, i branchen kendt som manden der startede Primare og senere BOW Technologies.


Artora, der har hovedkontor i København, blev grundlagt i 2004 af folkene bag BOW Technologies.


 ArtoAmp 150 i hvid


 


ArtoAmp 150 og ArtoPlayer 1000


Artoras første produktlinje kommer til omfatte en CD-afspiller og en integreret analog klasse D-forstærker, med trådløs Bluetooth-input til iPods, iPhone, computere og mobiltelefoner.


Der hører endvidere en state-of-the-art aluminiums-remote med til systemet.


Artora har benyttet sig af den enorme know-how, der kommer fra BOW Technologies og har formået at lavet en produktserie, der er kompakt og sexet, samtidig med at det leverer en åben og flot lyd.


Artora er med den nye produktserie indstillet på at vise hvordan mantraet ?Less Is More? kan integreres både design- og funktionsmæssigt på en måde, der får de fleste til at løfte øjenbrynene. Da produkterne tydeligvis appellerer til både mænd og kvinder, er det helt sikkert, at de mange stridigheder om hvorvidt, der skal købes et nyt stereoanlæg – og hvor det skal stå – er en diskussion, der hører fortiden til.


De nye produkter leveres i hvid og sort.


Priserne er 14.995,- per stk.


Se mere på Artora.com


 ArtoPlayer 1000 i sort


 Kilde: Artora

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.