Forside * Nyheder

YouSee: 13 min. web-tv hver dag


 


YouSee lancerede nyt web-tv i december, og tjenesten er blevet godt modtaget.


YouSee gav web-tv fri til alle deres bredbåndskunder for et par måneder siden. Fra december 2009 kunne den del af YouSee kunderne frit surfe TV også, og danskerne har taget godt imod den nye udgave af YouSee’s web-tv.


Antallet af faste brugere er mere end firdoblet i forhold til den tidligere version, og de første beregninger viser, at brugerne har set tv på computerskærmen i gennemsnitlig 13 min. dagligt i januar.


Web-tv er et supplement til traditionelt tv, og YouSee forventer, at det især vil blive brugt i situationer eller rum, hvor der ikke er et tv-apparat (f.eks. under madlavning/opvask eller på hjemmekontor og børneværelser osv.). Forbruget følger nogenlunde samme mønster som traditionelt tv og med tydelige koncentrationer omkring de store nyhedsudsendelser, dvs. kl. 12, 18 og 21.


Med den nye version af web-tv har kunder med Mac- og Linux-computere for første gang fået adgang til YouSee’s web-tv, og særligt Mac-kunderne er aktive. I gennemsnit anvender 11 pct. af web-tv brugerne en Mac, og det er dobbelt så høj andel som på internet generelt. Web-tv blev den 1. februar udvidet med TV4 fra Sverige og rummer nu i alt 31 kanaler.


yousee.tv 


 


Video


Ved lanceringen lavede vi denne demo af tjenesten. Se eller gense den her:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.