Forside * Nyheder

Panasonic lancerer 3 nye blu-ray afspillere


Panasonic DMP-BD85


 


Panasonic sender tre nye blu-ray afspillere på markedet, uden 3D.


Panasonic lancerer tre nye Blu-ray-afspillere: DMP-BD85, DMP-BD65 samt DMP-BD45. Blu-ray-afspillerne er udstyret med god billed- og lydteknik, har hurtigt opstartstid, nem betjening samt internet-funktionalitet.  • BD85 er topmodellen med god billed- og lyd-gengivelse samt mange tilkoblingsmuligheder. En USB-adapter til det trådløse internet medfølger og integreret DLNA-kompatibilitet gør det nemt at streame musik og videoer fra NAS-enheder, computere eller internettet.
  • BD65 er udstyret med alle de funktioner, der giver en ultimativ blu-ray-oplevelse. BD65 kan desuden opkobles til det trådløse netværk via USB-adapter, som kan købes seperat.
  • BD45 er en afspiller med alle de grundlæggende funktioner, også den giver utroligt flot billed- og lydkvalitet.

Ingen af dem har 3D. For få måneder siden ville det ikke være vigtigt at nævne, men med den fokus der er kommet på 3D siden CES, er det værd at nævne at dette er “helt almindelige” blu-ray afspillere. Den velkendte gode kvalitet fra Panasonic – i en ny udgave.


 


 
Panasonic DMP-BD65


 


Lyd og billede, næsten som i biografen


Alle tre modeller er udstyret med den nye PHL Reference Chrome Processor Plus udviklet i Panasonic Hollywood Laboratory, hvilket sikrer præcis og dynamisk farvegengivelse.


BD85-modellen er derudover udstyret med Adaptive Chroma Upsampling, der giver en virkelighedstro farvegengivelse ned til mindste detalje. Både BD85 og BD65 har high-definition Audio Decoder (Dolby® TrueHD, samt DTS-HD Master Audio Essential) for fuldt at udnytte 7.1-channels sourrund-sound på de nye Blu-ray-film.


BD85 er desuden udstyret med 7.1 analoge lydudgange og HDMI jitter purifier, som giver ren og stærk bas-lyd. Teknologien er med til at udnytte lyden på Blu-ray-film fuldt ud, så man nærmer sig biograf-lyd.


 Panasonic DMP-BD45


 


VIERA CAST og hurtig opstartstid


BD85 og BD65 er kompatible med VIERA CAST-funktionen, som gør det muligt at hente indhold fra YouTube, Picasa og andre internet-sider fra VIERA CAST-panelet. Den nyudviklede Quick Start Mode mindsker opstartstiden til under 0,5 sekund. VIERA Link Eco mindsker el-forbruget med energy saving mode.


B45 er kompatibel med op til 5.1-channel decoding 


Priser  • BD45:  Kr. 1 495,-
  • BD65:  Kr. 1.695,-
  • BD85:  Kr. 2.999,-

 


Kilde: Panasonic

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.