Forside * Nyheder

Robert Redford er imod ekstra materiale på film


Ekstramateriale ødelægger filmmagien


De fleste filmelskere er glade for det ofte meget omfattende ekstramateriale, som de fleste dvd’ere efterhånden er udstyret med. Det kan man læse på ekstrabladet.dk. 


Men tilsyneladende er det ikke alle filmfagfolk, der kan se det fornuftige i, at alle tricks og arbejdsprocesser afsløres i lange dokumentar-klip og ‘bag kameraet’-indslag.


Film skal pirre fantasien
I hvert fald er den efterhånden legendariske Hollywood-stjerne Robert Redford nu på banen med et angreb mod det, han mener, er på vej til at ødelægge filmmagien.


– Jeg har aldrig ment, at det var nødvendigt, at der absolut skal laves dokumentarfilm om tilblivelsen af spillefilm. Det er meningen, at film skal indeholde en hemmelig magi, der pirrer din fantasi og fører dig et nyt sted hen. Det er ikke meningen, at publikum skal kende alle tricks’ene, siger Robert Redford.


Robert Redford er blandt andet sur over, at genudgivelsen af hans film ‘The Natural’ fra 1984 er udstyret med et rigt udbud af ekstramateriale og fakta om, hvordan filmen i sin tid blev til.


Hvad mener du. Deltag i debatten på forumet her. 


Kilde: Ekstrabladet

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.