Forside * Nyheder

Sony 3D TV kommer til juni


Sony HX800 3D TV 
BRAVIA HX800 ? Sonys første 3D-tv på markedet


HX800 er den første serie i porteføljen af BRAVIA 3D-tv ? flere serier vil blive præsenteret i løbet af sommeren.


Alle nye BRAVIA 3D-tv bygger på Sonys 3D-teknologi. Og med udgangspunkt i Sonys seneste 200Hz Motionflow-teknologi, der giver brugerne en 3D-oplevelse i fuld HD 1080p-gengivelse forstærkes HD 3D-billederne yderligere af High Speed Precision, LED Boost og Simulated 3D.


Disse teknologier er alle innovationer, som i følge Sony er udviklet til at give endnu skarpere og mere kontrastfyldte 3D-billeder og dermed gøre 3D-oplevelsen fuldendt.


 


3D spil medfølger
 
Med lanceringen af BRAVIA HX800, lancerer Sony Computer Entertainment Europe samtidig fire 3D stereoskopiske PS3-spil, der frigives via PlayStation Network ? og som følger med gratis, når man køber et BRAVIA 3D-tv.


De 3D stereoskopiske spil byder på lidt af hvert til hele familien med titlerne ?Wipeout HD?, ?Motorstorm Pacific Rift?, ?PAIN? og ?Super Stardust HD?.


 


Gratis 3D blu-ray film


Når Sonys 3D-produkter rammer butikkerne, vil brugerne kunne opleve den optimale 3D-filmoplevelse med film som: “Det regner med frikadeller? og “Deep Sea? der følger med gratis ved køb af udvalgte Sony 3D-produkter.


 
 
3D-briller og transmitter


Sonys 3D-briller benytter den såkaldte aktive shutter-teknologi og giver dermed den optimale HD 3D-oplevelse.


Brillerne er designet med komfort for øje og har justerbare stænger og næsebro. Brillerne fås i flere farver, og så findes de også i børnestørrelser. Brillerne holder desuden i lang tid, med en batterilevetid på ca. 100 timer samt en auto-sluk funktion. 
Pris og tilgængelighed


Sonys BRAVIA HX800 er tilgængelig i midten af juni til vejledende udsalgspriser på 14.000 kroner for 40? og 18.000 kroner for 46?.
 
3D-briller kan købes for 900 kroner og 3D-transmitter koster 500 kroner.


 


Kilde: Sony

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.