Forside * Nyheder

Apple lukker og slukker for musik-satsning


 


Apple lukker nu for musikstreaming, på en tjeneste de erhvervede sidste år.


Brugere på Apples musiktjeneste LaLa er i de seneste dage blevet mødt med meddelelsen, at tjenester lukker ned d. 31. maj, og ikke længere modtager nye brugere.


LaLa er en musiktjeneste, der giver brugerne mulighed for at lytte til deres musikbibliotetek via nettet, streamet direkte til lytteren.


Selve købet af musiktjenesten var da også omgæret af en vis mystik. Der kom blot en kort notits fra Apple om købet sidste år, og ikke de sædvanelige “Hurra, vi har erhvervet…”.


Det at Apple har gået så stille med dørene, både ved købet og den forestående lukning, får flere iagtagere til at vurdere at dette var ren strategi i forhold til noget langt større.


Altså at Apple nu er tæt på, med en musikstreaming fra iTunes. Måske lanceres nyheden allerede til juni, i forbindelse med Apples udviklerkonference i San Francisco d. 7-11. juni 2010.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.