Forside Nyheder

Boxer på Windows 7 Media Center

 


At få et Boxer abonnement ind på Windows Media Center 7 kan være lidt af en prøvelse.


Det er ikke alt på Windows Media Center der er lige til. Det kan godt være en udfordring, blot at finde en brugbar konfiguration til eksempelvis Boxer.


Ikke fordi Boxer i sig selv er noget særligt, set fra den tekniske side, men fordi det er abonnements-tv. Der er derfor også brug for noget, som kan læse abonnements-kortet og dekode de krypterede kanaler.


For de garvede Media Center eksperter er det sikkert lige til, og jonglerer man hjemmevant med alle programmerne er der sikkert en teknisk løsning på alt; Men hvad gør man som ny bruger der bare gerne vil i gang? 


En bruger på recordere.dk forum har med succes fået Boxer til at virke, på et standard Windows Media Center 7, med en standard Hauppauge TV-tuner plus kortlæser.


“Keine hexerei, nur behändichkeit”, kunne man fristes til at sige, for opskriften endte med en løsning helt uden 3.parts programmer.


Se opskriften her


 

Annonce:
Forrige artikelApple lukker og slukker for musik-satsning
Næste artikelMå kraften være med dig!
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.