Forside * Nyheder

Fjernbetjen dit hjem med din iPhone

Denne artikel er udgivet i samarbejde med Mobilsiden
 Har du glemt at slukke lyset – eller endnu værre strygejernet? Alt det kan du styre fra din iPhone, selvom du for længst er kørt hjemmefra.


Nu kan du styre dine stikkontakter med din iPhone eller iPod Touch.


Hvis du har en intelligent el-løsning – IHC fra Lauritz Knudsen findes der nu en applikation, der kan styre kontakterne på afstand.


Dermed kan du slukke lamperne, krøllejernet eller bare tjekke, om der er slukket.


Hvis du er på ferie kan applikationen også bruges til at styre lyset i hjemmet, så det ser beboet ud, og ikke tiltrækker indbrudstyve.


Applikationen kan selvfølgelig også bruges i hjemmet til for eksempel at styre lysdæmperen.


 


Kom igang


Det er nemt at komme i gang med at bruge applikationen, lover Laurits Knudsen.


Det kræver blot, at installationen er forsynet med en controller, der har viewer, som gør det muligt at styre installationen fra computeren.


Første gang man bruger applikationen, skal man indtaste nogle få data, men derefter er alt gemt på iPhonen, så man hurtigt har adgang til at styre kontakterne i hjemmet.


Indtil videre findes applikationen kun til iPhone, men der arbejdes på at udvikle applikationer til andre populære styresystemer. 


 


  


 


App’en


Applikationen hedder IHCRemote i AppStore. Kan også hentes her 


Det koster kr. 199,-


 


Denne artikel er udgivet i samarbejde med Mobilsiden

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.