Forside * Nyheder

TV-guiden fra TV 2 nu på iPhone


En ny omfattende tv-guide har fundet vej til iPhone. Det er TVTID fra TV 2.


TV 2 lancerer nu deres tv-guide fra nettet i en iPhone app-version. Denne app henvender sig til alle, der interesserer sig for, hvad fjernsynet bringer i dag, i morgen og i fremtiden på alle kanaler. Overskrifterne for TVTID.DK er overblik, information og inspiration.


  


TVTID.DK indeholder blandt meget andet en lettilgængelig programoversigt, hvor man kan lave sin egen personlige programplan en hel uge i forvejen og få detaljerede oplysninger om de enkelte programmer.


Med få klik kan man tilpasse TVTID, så den er mest relevant for én selv og passer nøjagtigt til ens kanaludvalg og smagsløg. TV 2 kommer med anbefalinger og giver inspiration, og hvis man f.eks. har børn, gør TVTID.DK det supernemt at finde ud af, hvor og hvornår der sendes godt fjernsyn for hele familien.


 


 


 


Den nye app giver et bedre og meget brugervenligt overblik over alle kanaler ? også de helt små nichekanaler. Hver dag vil TVTID.DK anbefale en række programmer fra alle danske kanaler. Man kan også dagligt læse de seneste nyheder om tv og om kendte tv-personligheder og se features om forskellige tv-relaterede emner.


 


 


 


 


 


Find den nye App som TVTID i AppStore. Den er gratis.


 


Kilde: TV 2

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.