Forside * Nyheder

French Open med Wozniacki i 3D 


Vi var med til 3D premieren på French Open i Paris, hvor Panasonic tilføjede en ekstra dimension.


Roland Garros tennis anlæg i Paris danner rammen om en turnering ved samme navn, bedre kendt som The French Open. Det er årets 2. grand slam turnering, hvor alle de store stjerner deltager incl. vores “egen” Caroline Wozniacki.


I år er turneringen også rammen om en teknisk premiere. Den første turnering på europærisk grund som skydes i 3D. Men inden du nu farer ud og drejer parabolen, det er kun til demo udenfor Frankrig. Det er udvalgte Panasonic partnere, der får mulighed for at vise hvad 3D kan i forhold til topsport.


Men vi fik set hvad 3D kan, og der er noget at glæde sig til for sportsfans. Om det så er tennis, fodbold, håndbold, basketball eller andre sportsgrene, så giver 3D mulighed for at opleve spillet fra nye vinkler. Placering på banen, boldens retning og fart, taktik eller mangel på samme, 3D gør det muligt at indleve sig i spillet på en ny måde.


French Open dækkes i 3D af Orange, og i Frankrig er det muligt at følge 3D kanalen på Oranges TV net. Til resten af europa distribueres 3D kanalen af Eurosport, men altså ikke til offentlig brug. Herhjemme vil French Open i 3D bl.a. kunne opleves live ude i Panasonic centrene.


Hvis du får tid, lyst og mulighed, så tag en snak med det lokale Panasonic center, om de også har 3D signalerne fra Paris. For det er et kig værd.


 


Video


Her er recordere.dk’s video fra 3D premieren i Paris:Det er ikke Wozniacki på videoen her. Hun spillede godt nok også onsdag, men først senere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.