Forside * Nyheder

TV3 minus HD


Katastrofal mangel på HD indhold, på Viasats HD kanal TV3+HD.


Trods de oprindelige intensioner, om et bredere udbud af HD indhold på Viasats HD kanal TV3+HD, så har manglen på ægte HD indhold nu nået et katastrofalt lavt niveau.


Det skyldes at indholdet indtil nu har været baseret på sportsrettigheder som Champions League, men nu hvor sæsonen er slut og sommerpausen er indtrådt, så mangler kanalen erstatninger på High-Definition siden. Det skriver hjemmesiden digitalt.tv.


Med sommerpausen fra Superliga og Champions League fodbold, havde det været oplagt at erstatte med andet HD indhold. Det er jo – trods alt – en HD kanal. Men i følge digitalt.tv sker det dog ikke. Det forlyder, at Viasat først er klar med andet HD indhold end sport, en gang i løbet af efteråret.


TV3 plus HD er blevet til TV3 minus HD.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.