Forside * Nyheder

Fire nye SVS subwoofere i SB serien


SVS klar med fire nye subwooferen i deres Small Box lineup. Første produkt lancering i den kategori i 3 år.


SB står for Small Box, og SVS SB12-Plus var det første produkt i den kategori. Det er nu tre år siden, og den model har over årene høstet stor ros hos både kunder og anmeldere.


De tre år er brugt, til at designe afløserne for SB12-Plus. Og ikke én afløser, men hele fire blev det til. Fra den lille krudttønde SB10-NSD (~kr. 3750) op til den mere sofistikerede SB13-Plus (~kr. 13.900). Men der er også en ny SB12-Plus i blandt.


De fire modeller er beskrevet med nøgleord her


 


 Galleri med SB12-NSD


 


Nye Forstærkere – SVS Sledge? DSP


Alle de fire nye subwooferene, kommer med udstyret med hver deres udgave af en serie helt nye forstærkere fra SVS, Sledge DSP. I forhold til forgængerne er den nye forstærkere kraftigere, mere effektive og mere intelligent design.


Alt efter hvilken model, vil de være udstyret med funktioner som justerbar delefrekvens på line-out, justerbar stejlhed på delefiltre, valgbar følsomhed på line-in for brug sammen med pro-gear, delefrekvenser ned til 30Hz og ikke mindst, justerbar forsinkelse på line-out.


Fælles for alle modellererne er en 2. ordens afrullning, noget der er med til at sikre den højeste grad af musikalitet. Den forvrængning der ellers typisk følger med denne løsningen, holdes i tjek af nogle helt nye limitere. Disse limiterene er så transparente og nøjagtige, at du vil hverken høre nogen støj eller forvrængning, og heller ikke at limiterene er i funktion. Du vil kun komme til at opleve grænseløs bas, og for at du skal kunne finde ud af om grænsen er nået, finder du bag på subwooferen en LED der sladrer om limiterene er i funktion.


 


Nyt design


Alle de fire nye modellerne kommer med en ny finish eller to. NSD serien der så langt kun har været tilgængelig i den solide Charcoal Black, fås fra nu af også i Piano Gloss Black. Plus modellerne der allerede kunne leveres i en række af finisher, vil få to nye; Cherry og Black Ash. Alle selvfølgelig i ægte træ. Alle modellerne kommer selvfølgelig også med SVS signatur, metalgrillen. Lige så elegant og støjfri som altid.


 SB10-NSD Charcoal Black, SB12-NSD Piano Gloss Black, SB12-Plus Cherry, SB13-Plus Oak, og til slut en som der kommer mere om siden, SB16-Ultra Black Ash


 


Priser og levering  • SB10-NSD: ?499  (~kr. 3.750)
  • SB12-NSD: ?649  (~kr. 4.900)
  • SB12-Plus: ?1399  (~kr. 10.500)
  • SB13-Plus: ?1849  (~kr. 13.900)

Den første model på markedet bliver SB12-NSD, den kommer i august. Plus modellerne vil komme i slutningen af september, og i løbet af oktober kommer SB10-NSD. 


 


Specifikationer


De fire modeller er beskrevet med nøgleord her


 Kilde: lsound.no

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.