Forside * Nyheder

Indrømmer Apple at de har problemer med iPhone 4 på fredag ?

 


Bliver iPhone 4 Apples Vista ?


Ud af ingenting, har Apple indkaldt til ekstraordinært pressemøde på fredag.


Det sker kl. 19.00 dansk tid, og der forventer man at Apple vil orientere om situationen omkring antenne problemerne på iPhone 4.


Mike Turner, der er CEO hos Microsoft udtalte for nyeligt, at iPhone 4 godt kunne gå hen og blive Apple’s “Vista”, og der hentyder han til den store badwill Microsoft fik med operativsystemet Vista, som store dele af deres kunder så bort fra, og kaldte en unødvendig opdatering.


Om Apple løser problemet ved at give alle et gummibånd (de kalder det vidst en Bumper, burde nok være “Bummer”), tilbagekalder telefonen (Dream on), eller fortsat kalder det en “software fejl”, og at venstrehåndede ikke kan holde telefonen “the Apple Way”, skal blive spændende at følge.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.