Forside * Nyheder

Philips vinder 4 EISA priser


Philips løber bl.a. med hæderen for bedste LCD-TV og årets grønne TV.


IFA udstillingen i Berlin nærmer sig, og det betyder uddeling af årets EISA Awards. Selve priserne uddeles af fagjournalister fra hele Europa, fordelt på ca. 50 fagmagasiner.


Philips vinder fire EISA Awards, for hvad de beskriver som nytænkning i TV- og lydsystemer.


 


 


European LCD-TV 2010-2011Full HD 3D ready 9000-serien fra Philips er deres top model LCD TV, her i 46″ udgaven som er den EISA juryen belønner.


Eisa juryen begrunder valget med:


?Philips betragtes af mange som den innovative leder på det TV-teknologiske felt, og den position fastholdes med funktioner som højeffektiv bevægelseskompensation og direkte LED-scanningsbaglys med dynamisk, lokal justering.


Det nye Philips 46PFL9705 lancerer også “Bright Pro”, der giver lysstyrken et turboløft og gør billederne endnu mere dynamiske og levende – takket være et kontrastomfang der strækker sig fra solskinsagtige højlys til kulsorte, men alligevel detaljerige skyggeområder.


Her får man toppræstationer på alle felter, inklusive storslået lyd, trådløst internet med ægte browserfunktion, samt Ambilight Spectra 3. Dette fantastiske TV kan vise 3D ved hjælp af et tilbehørssæt bestående af briller og IR-sender.?


 


 


European Home Theater System 2010-2011Philips Immersive Sound Home Theater med 360Sound (HTS9520). Kan supplere 9000-serien af LED TV på lydsiden.


Eisa juryen begrunder valget med:


?Nøglen til Philips? HTS9520 er dens nye satellit-højttalere, der hver består af flere drivere. Det nederste kabinet er udstyret med to enheder, der fungerer som dipoler, mens topkabinettet udnytter den konventionelle bas/diskant-tilgang.


 Disse er drevet via klasse-D forstærkere i HTS9520?s hoved-DVD/BD-afspiller, som desuden omfatter brugerdefineret DSP for endnu bedre surround sound.


Subwooferen leverer et solidt fundament for mellemtonen og diskanten, der resulterer i lyd, du kan fordybe dig i på nye og spændende måder! Et godt og vellydende system, der er klar til både 3D TV og tilbyder trådløs adgang til dit hjems server.?


 


 


European Compact System 2010-2011Philips Hi-fi mikrosystem med Soundsphere højttalere (MCi900)


Eisa juryen begrunder valget med:


“Er du ude efter et kompakt system, der stort set kan det hele, er MCi900 svaret. Denne seneste Streamium Wi-Fi løsning udstyret med Soundsphere-højttalere, afspiller DVD- og DivX-filer, FLAC- og WAV-musikfiler og tilbyder streaming – via UPnP af MP3-musik- fra en pc.


Du kan også afspille lydfiler til den eksterne 160GB harddisk, mens en Ethernet- og Wi-Fi-forbindelse giver adgang til internet radio. Aluminium Soundsphere-højttalerne er drevet af en 2x50W Klasse-D forstærker og kombinerer bas med en separat diskant.


Bredden af disse nye højtalere hjælper med at levere en dyb og bred lyd i alle hjørner af rummet.”


 


 


European Green TV 2010-2011EISA-panelet har tildelt Philips 42? Econova LED TV (42PFL6805) ?European Green TV 2010-2011?.


Eisa juryen begrunder valget med:


? I sin stræben efter energieffektivitet har Philips nået alle tiders laveste strømforbrug, for 42PFL6805 bruger kun 40 watt på eco-indstilling.


Men TV’et repræsenterer også et eco-mæssigt helhedssyn – med den utraditionelle produktarkitektur, fjernkontrollen der kører på solenergi, fodstykket der også kan bruges til vægmontering af apparatet, samt den elektroniske manual. Prikken over i’et er det lille, snusfornuftige panel, fremstillet delvist af genbrugsaluminium, som dækker al elektronikken.


Philips har dermed undgået den heldækkende bagplade, som man finder hos konkurrenterne.?


 


Kilde: Philips

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.