Forside * Nyheder

Sony vinder 5 EISA priser


Fem 2010-2011 EISA-priser til Sony


Sony er blevet tildelt hele 5 EISA priser fra European Image and Sound Association (EISA), der hvert år op til forbrugerelektronikmessen IFA i Berlin uddeler de præstigefyldte priser “EISA Awards”


Følgende Sony-produkter er udnævnt til EISA Awards 2010-2011:  • European 3D-LCD TV (BRAVIA® KDL-52HX900*)
  • European Micro System Camera (a NEX-5)
  • European Compact Camera (Cyber-shot? DSC-HX5V)
  • European High-end Camcorder (Handycam® HDR-AX2000E)
  • European In-Car A/V Head Unit (Xplod? XAV-70BT)

Dommernes begrundelse for kåringen af Sony-produkterne var:BRAVIA® KDL-52HX900 (European 3D-LCD TV 2010-2011):
Det enkle design i dette smarte Full HD 3D-TV understøtter Sonys erfaring med nyskabende teknologi. Intelligent Dynamic LED-lys og Motionflow 400 PRO sikrer den ultimative Full HD biografoplevelse.NEX-5 (European Micro System Camera 2010-2011):
Dette smukke og smarte kamera appellerer både til fotoentusiaster og familiefotografer og tilbyder ubegrænsede kreative fordele med udskiftelige objektiver. Nu kan man få Full HD-video og 3D nemt og smart med DSLR-billedkvalitet og stil.Cyber-shot? DSC-HX5V (European Compact camera 2010-2011):
Dette kompaktkamera er den perfekte rejsepartner og kombinerer billeder i høj kvalitet med 10x optisk zoom samt indbygget GPS. HD 1080i video og Sweep Panorama er blot dele af en imponerende liste af funktioner.Handycam® HDR-AX2000E (European high-end camcorder 2010-2011):
Denne førende camcorder er fyldt med smarte kontrolfunktioner og avancerede egenskaber. Fantastisk Full HD billedkvalitet er sikret via avanceret 3ClearVid CMOS Sensor og G-optik samt kraftfuld 20x optisk zoom.Xplod? XAV-70BT (European In-Car A/V Head Unit 2010-2011):
Panelet på denne musikafspiller til bilen er karakteriseret ved en ultra-skarp WVGA touchskærm. Med fem gange så høj opløsning som almindelig QVGA A/V-afspillere, er dette produkt den absolut bedste måde at nyde DVD eller video fra en tilsluttet medieafspiller i bilen.


EISA er den største redaktionelle multimedie-sammenslutning i Europa med godt 50 audio, video, foto og mobil magasiner fordelt over 20 lande. Dette års prisvindere er udvalgt af et dommerpanel bestående af journalister og uafhængige tekniske eksperter.
 
Alle 2010-2011 EISA prisvindere vil blive præsenteret af EISA-medlemmer i Berlin den 3. september.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.