Forside * Nyheder

THX højttalere fra Logitech


 


Selv et billigt højttalersæt kan nu fås med THX certificering…


Logitech lancerer i dag et THX-certificeret højttalersystem til musik, film og spil. Logitech Speaker System Z623 er et stereosystem (2.1 system) med to satellit-højttalere og en subwoofer.


Og så er der THX certificering på dem, på trods af en ganske lav pris.


?Lydoplevelsen bliver altid rigere, når man har givet sig selv muligheden for at fordybe sig og give sig hen. Det gælder uanset, om man skal se en Steven Spielberg-film, høre et godt stykke med rockmusik eller spille sit foretrukne videospil,? udtaler Mark Schneider, vice president og general manager i Logitechs forretningsenhed for lyd. Og han fortsætter:


 ?Det er årsagen til, at vi har udviklet Logitech Speaker System Z623. Det nye system giver lige nøjagtig den kraftfulde lyd, som dvd- og musikentusiaster og hardcore gamere har efterspurgt. Og med THX-certificeringen ved man, at man har fået det bedste af det bedste”.


På siden af den højre satellithøjttaler er der knapper til at justere lydstyrken og bassen og til at tilpasse lydoplevelsen, og der er indgange for RCA (phono) og minijack stereo. Samt udgang til hovedtelefoner.


  


Logitech og THX


Logitech forklarer:  For at brugeren kan få muligheden for at give sig hen i lydoplevelsen er der gjort særligt meget ud af tonebalancen i det nye Logitech Z623-system, der har formået at blive THX-certificeret.


For at kunne blive THX-certificeret skulle Z623-systemet med sine to satellitter og subwoofer leve op til strikse performance-standarder. Logitechs udviklingsingeniører har derfor sammen med og på foranledning af THX gennemført over 400 akustiske og elektriske afprøvninger, der dækkede frekvensrespons, power output, forvrængning, støj og den helt overordnede ydeevne.


 


Pris og tilgængelighed


Logitech Speaker System Z623 er i butikkerne i september.


Vejledene pris er kr. 1.299,-


 


Kilde: Logitech

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.