Forside * Nyheder

To nye serier af BRAVIA 3D-tv


Sony udvider nu porteføljen af 3D TV med to nye modeller, der har både Internet Video og deres velkendte Monolithic Design. 
 


Gør dig klar til 3D


Om man er til 3D eller ej, så er det nok kommet for at blive. Noget som de fleste TV med tiden vil tilbyde, og så kan man bruge det eller lade være. Men 3D er fortsat ny dimension inden for underholdning i hjemmet. 3D-underholdning er rykket ud af biograferne og ind i vores stuer.


Dette efterår kommer helt sikkert til at handle om 3D indenfor TV og blu-ray, og IFA i Berlin til september vil bugne af lokkende tilbud. Med lanceringen af de nye EISA-prisvindende BRAVIA 3D-tv, så går Sony også for alvor ind i den ny dimension af hjemmebiografsystemer.


Udbuddet af 3D-indhold savnes, men den gode nyhed er at det er voksene, både hvad angår film- og spiltitler samt deciderede 3D-kanaler via kabel- og satellit-tv. Et 3D TV skal mere ses som en fremtidssikring, hvad angår hvad Sony kalder 3D-tv-revolutionen, så du kan tage del i den når det passer dig.


Med de nye serier af BRAVIA-tv NX710 og NX810 kan du nyde 3D-underholdning ved at tilslutte en 3D Sync Transmitter og ved brug af 3D-briller. Men selv i 2D får du fantastisk HD billedkvalitet. Med Dynamic Edge LED baggrundsbelysning og Motionflow 100Hz Pro (NX710) eller Motionflow 200Hz Pro (NX810), der i følge Sony giver utroligt skarpe og kontrastfyldte billeder.


  


 


Se, hvad du vil ? når du vil


Med BRAVIA Internet Video får du via dit tv adgang til en verden af online, on-demand videoindhold med tjenesten ?Catch-up TV?, som lader dig se eller gense tidligere tv-udsendelser, og streamet indhold fra bl.a. YouTube og DailyMotion.


Se hvad du vil, hvornår du vil ? og BRAVIA Internet Video sikrer, at du hele tiden har adgang til nye film og kanaler. Med BRAVIA Internet Widgets kan du også følge med i dine venners opdateringer fra sites som Facebook og Twitter og billeder uploaded på Flickr ? alt sammen direkte fra dit tv. 
Design der forandrer din stue


Sonys Monolithic Design byder på integrerede touch-knapper og glas- og aluminiummaterialer skaber glatte og harmoniske overflader, der ? selv når tv?et er slukket ? gør det smukt at se på.


Designet af de nye modeller NX710 og NX810 er slankere end de tidligere modeller, ligesom kanten omkring tv?et nu er endnu smallere.


Som tilbehør til NX710- og NX810-modellerne tilbyder Sony desuden en ny, designrigtig tv-skinne, som tv?et kan placeres i for at opnå en seks graders vinkel, der giver den optimale seeroplevelse. Og med et 2.1-højttalersystem integreret i skinnen er du ikke alene garanteret et smukt design men også en forbedret lydkvalitet.


  


 
Gør dig klar til stil og performance


?Med 3D-mulighederne, BRAVIA Internet Video og det stilrene design er NX710- og NX810-modellerne perfekte til forbrugere, der vægter både stil og performance højt, når de vælger tv,? siger Torbjörn Sjöving, Product Manager TV hos Sony Nordic
 
?3D-oplevelser er noget, som forbrugerne i højere grad efterspørger ? også når vi taler fremtidens hjemmebiografsystemer. Med NX710 og NX810 kan du opgradere til 3D, så snart du beslutter dig for det,? fortæller Torbjörn Sjöving.


 


Følg med på IFA


Disse nye TV præsenteres på årets IFA udstilling i Berlin (fra d. 1/9), hvor recordere.dk også vil være tilstede. 
Pris og tilgængelighed


BRAVIA NX710 og NX810 er tilgængelige fra september 2010.


NX710: 15.000,- kroner for 40? og 19.000,- for 46?
NX810: 27.000,- kroner for 55?


 


Kilde: Sony

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.