Forside * Nyheder

Exclusive: Dune HD Max short previewEksklusivt


Afspilleren hedder HDI Dune HD Max og er nok en af de mest hypede medieafspillere i lang tid. Ventet af Dune fans verden over.


Vi har fået fløjet en sample ind fra Dune, formentlig et af de første eksemplarer i Europa. Den kigger vi nærmere på over flere artikler her på recordere.dk.

 


  Google translation from Danish to English of this article


 


Første kig på HDI Dune HD Max


Recordere.dk kigger eksklusivt på medieafspilleren Dune HD Max. Her tager vi den i brug. Kigger på menuer, støj, strømforbrug og ventetider.


Afspilleren ankom hertil uden harddisk, men der er et slot for montering af en almindelig 3½” SATA harddisk. Harddisken kan sættes i og tages ud uden brug af værktøj (se video).


Afspilleren kan bruges uden intern harddisk. Den kan spille media fra netværket, fra usb enheder eller diske (DVD / blu-ray). Men er der en intern harddisk monteret, kan der lagres både media og forskellige setups på den. Det kunne være links til internet radio stationer.


Monteres der senere tunere i den, kan der også optages til den interne harddisk. Tunerne er dog ekstra tilbehør og kan ikke købes endnu.


Ved stand-by uden harddisk bruger den 0,8 watt i strømforbrug. I drift bruger den ca. 13,5 watt. Monteres en harddisk stiger strømforbruget i drift til ca. 18,5 watt.


Der sidder en blæser i afspilleren, og den høres tydeligt tæt på. Mindre på afstand. Det er muligt at slukke helt for blæseren inde i setup menuerne. Dette anbefales dog ikke, og slet ikke hvis der er monteret en harddisk. Men muligheden er der, hvis man har styr på hvor varm den bliver.


I det hele taget er Dune HD Max en afspiller med mange muligheder. Det er mere en afspiller for nørden, end for den let øvede. For der er mange menuer og meget man kan pille i. Se de mange skærmbilleder herunder.


Dune HD Max tager ca. 19 sekunder om at starte op fra stand-by.


Vi er ikke begyndt at teste selve medieafspiller funktionerne endnu, men vender tilbage til dette senere.


Følg med i debat forummet:  Dune HD Max ankommet til recordere.dk


Se også : Dune HD Max unboxed og Dune HD Max inside


 


Videoer

 


Screenshots


 
 


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.