Forside * Nyheder

IFA 2010: Loewe klar med 3D TV til foråret 2011


Loewe klar med 3D TV til foråret 2011


Recordere.dk har besøgt Loewes fantastiske stand, hvor produkt manager Per Storm Jensen fra Loewe Danmark stod klar til at indvie os i de kommende måneders produktnyheder fra Loewe.


Samtidigt kunne Loewe fortælle os, at de nu havde to Loewe gallerier i Danmark. Det er Lyd og Billedspecialisten i Frederikshavn, der nu har åbnet et over 130 m2 galleri.Endnu bedre Internet TV fra Loewe.


Loewe har som tidligere skrevet, indgået et samarbejde med Philips og Sharp om udvikling af fremtidens Internet TV, og i Danmark er man allerede klar med 30 indhold leverandører. Samarbejdet har gjort det nemt at skabe Internet TV indhold, og har man allerede TV tjenester, så er vejen til et Loewe TV ret kort.Hmm. Mon Rasmus har testet det her TV før os…


Internet Browser på TV.


Per demonstrerede også den indbyggede browser, der ikke understøtter flash, men recordere.dk skulle jo prøve den på danmarks største AV-site, og var mere end godt tilfreds med det viste, og med den performance som TV?et kunne skabe siden på.
Der er ingen tvivl om, at med den browser der er i Connect serien, så får man en god adgang til verden, og med en god bogmærke funktion, kan man hurtigt surfe nyheder på TV?et.


?Follow the leader?


Follow me, er en ny funktion på Connect serien, hvor du kan sidde i stuen og se dit yndlingsafsnit af Talent 2010, og så beslutte dig for at det er tid til at gå i seng. Du kan så i stuen trykke pause, og vælge ?Follow me?.


Når du så kommer ind i soveværelset, kan du på dit TV derinde vælge den udsendelse du var i gang med, og så streame indholdet fra harddisken forskudt fra stuen. Det er utroligt brugbart, og klart en feature som folk med mere end et TV i husstanden kan have glæde af.


Selvom det understøttede trådløst netværk, så anbefaler Loewe at video streames igennem kabler. Dette fordi Loewe som den eneste fabrikant også understøtter streaming af HD video fra enhed til enhed.Loewes nye 3D TV, der ligner alle andre modeller i Individual serien


3D TV fra Loewe


I slutningen af 1. kvartal 2011, vil Loewe så introducere deres nye 3D TV, der bliver en 46? model. På standen hang der en prototype, og selvom man ikke ville ud med hvad panel der sad i TV?et, gætter recordere.dk på at det var et Samsung, da både størrelse og brilletype som blev brugt på standen pegede i den retning.


?Det har været vigtigt for Loewe, at vente på 2. generation af 3D paneler? fortæller Per Storm Jensen, og selvom det demonstrerede materiale ikke var super kvalitet, så er der ingen tvivl om, at TV?et er utroligt smukt, og Loewe nok skal få succes med den model også.


Der blev ikke vist 3D Blu-ray afspillere.Hvis recordere.dk var dommere, var det her vinderen af design studie konkurrencen


Nye design studier på IFA 2010.


Loewe gav designere frie hænder, til at komme med forslag på nye designs på allerede eksisterende modeller, og selvom recordere.dk ikke er med i dommerpanelet, vil vi gerne have lov til at kåre vores vinder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.