Forside * Nyheder

IFA 2010: Styr grejet fra iPhone

 


 


Gear4 UnityRemote er en løsning, til at styre husets elektronik fra iPhone, iPod eller iPad.


UnityRemote består af en lille sender/modtager, samt en App til iPhone (eller iPod / iPad). Med disse omdannes iPhone til en fjernbetjening for rummets elektronik – den del der styres af IR (Infrarød = Almindelige fjernbetjeninger).


Den lille modtager er flot designet. Den kører på batterier, og skal blot placeres et sted i rummet hvor det kan “se” elektronikken som skal betjenes. Der kan sidde flere af dem i en installation.


Selve App’en kan sende sekvenser af fjernbetjeningskoder. Så når der skal ses TV, så skifter alt samtidig over til det. Eller hvis der skal ses blu-ray, så skifter TV’et til den rette HDMI indgang, surround receiveren til ditto ect. Som det kendes fra flere multifjernbetjeninger.


Derudover er der bygget smarte funktioner ind som “gestures” hvor selve styringen sker ved at stryge fingeren henover skærmen, eller trykke 1-2 gange. Det er demonstreret i videoen herunder.


UnityRemote kommer til salg i Danmark. Prisen ventes at lande på under 700 kr.


  


 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.