Forside * Nyheder

Livsstils-højttalere fra Monitor Audio


 


Monitor Audio Apex


Monitor Audio præsenterer her sit bud på en højttaler hvor god lyd, lækkert design og høj byggekvalitet for alvor går op i en højere enhed.


Monitor Audio Apex er især tiltænkt situationer hvor man ønsker nogle flotte, unikke design-højttalere, uden at komme ned i en størrelse hvor højttalerens lydmæssige formåen er for ringe.


Producenten har konkluderet at mange designer-systemer er simpelthen for små til at give en overbevisende lydkvalitet i større stuer, eller i moderne åbne konstruktioner som køkken/alrum osv, hvor lyden fra små højttalere “forsvinder” ud i rummet.


Monitor Audio har forstået at et lækkert ydre drejer sig om andet og mere end pænt, unikt design. Lakeringen, der fås i hvid eller sort, er af meget høj kvalitet og med en særdeles flot metallic-effekt. Larkeringen brydes af en stribe børstet alu med matchende eloxering, ligesom fronten fremstår i rå, børstet aluminium.


 


 


Apex A10


Serien består af Apex A10, som er den mindste model. Ikke en decideret mini-højttaler, men en kompakt højttaler med overbevisende hifi-kvaliteter. Med en større bas/mellemtone end normalt for “designer-højttalere” er der en god sammenhæng imellem A10 og subwooferen AW12, der kan sørge for de dybere toner


A10 leveres med en genial beslag/fod løsning, hvor den gummibelagte plade fungerer som enten fod, væg-beslag eller loft-beslag, og højttaleren kan vinkles i alle retninger uanset hvilken af de tre muligheder du vælger. Som ekstra tilbehør findes også en matchende gulvstander, med indbygget kabel-føring.


Pris: 2.799,-/stk


 


Apex A40


Den større model er opbygget er oplagt som center-højttaler, men kan i dén grad også benyttes som front-højttaler eller som ren stereo-højttaler monteret på væggen.


Med et maksimalt lydtryk på over 115 dB. Det er lidt mere end en kædesav og lidt mindre end en lufthammer, men nogenlunde som en trompet. Så de kan spille højt, hvis der en dag bliver behov for det også.


A40 leveres med et smart vægbeslag, der gør det muligt at placere højttaleren vandret eller lodret. Beslaget kan justeres i dybden ud fra væggen så den matcher din fladskærm, hvis den skulle være dybere end højttaleren (med kun 10 cm dybde er det faktisk en risiko!). Desuden kan højttaleren vinkles 22 grader til hver side (eller op og ned, når den placeres vandret).


Pris 4.299,-/stk


 


 


Apex AW 12


Monitor Audio har fået subwooferen til de dybe toner pakket ind i et lille kabinet (34x34x34 cm) der designmæssigt matcher de øvrige højttalere.


De afrundede hjørner får subwooferen til at syne endnu mindre end den egentlig er, og finish’en er på samme høje niveau som A10/A40, med den karakteristiske alu-stribe hen ad siden.


Subwooferen står på fast monterede spikes, med mulighed for montering af gummi-fødder udover spiken hvis man har et sart gulv.


Pris 8.999,-


 


 


Flere billeder (blandet)
 

   

 

 


 


 

Kilde: KC Audio / Tapeconnection mkII

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.