Forside * Nyheder

Panasonic: Ingen recordere med DVB-C / blu-ray

 


På IFA viste Panasonic deres seneste recordere frem, men dem må vi kigge langt efter her i Norden.


Tysklands første DVB-C recorder. Sådan lød en af overskrifterne på Panasonic standen på IFA. Endelig kommer Panasonic med en recorder til brug på digitalt kabel-tv.


Desværre kommer det til at gå som med blu-ray recorderne, som Panasonic har haft på programmet i nogle år nu. Vi kommer ikke til at møde de nye recordere her i Norden. I hvert fald ikke foreløbig.


Årsagen skal ses i de nødvendige tilpasninger til de enkelte lande. Panasonic vil gerne have én model til Norden, men selv her i Norden er der tekniske forskelle landene imellem. Også på digitalt kabel-tv.


Og her er det endnu ikke lykkedes at overbevise udviklingsafdelingen i Japan, om at det vil være en god idé at opprioritere det nordiske DVD og blu-ray recorder marked.


Hos Panasonic er man naturligt nok meget forsigtige med at udtale sig for konkret, men vurderingen lød at vi nok er mindst et år fra at se denne type produkter i Norden – fra dem.


Og her sidder vi så med 1,5 mio. husstande eller flere med frit digitalt kabel-tv herhjemme, og tidligere toneangivende producenter som Panasonic, Sony, Philips og Pioneer kan ikke tilbyde recordere til DVB-C og HDTV.


Panasonic har dem, men de tilpasses ikke til markederne her i Norden.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.