Forside * Nyheder

Film til 1 kr.


TDC starter weekenden om torsdagen


Kunder på TDC TV får nu udvidet mulighederne for at leje topfilm til 1 kr.


Fra 16. september starter weekenden allerede om torsdagen for TDC’s tv-kunder. Der introducerer TDC nemlig tre udvalgte topfilm for 1,- kr. per film ? lejet direkte fra sofaen.


“Rigtigt mange af os ser efter en lang arbejdsuge frem til weekenden. Vi vil gerne starte weekenden lidt tidligere, så man allerede kan se frem til afslap-ning og hygge torsdag aften, hvor man kan se en god film for kun en krone,” siger Jesper Theill Eriksen, direktør for TDC’s privatforretning.


Markedet for videoudlejning direkte fra ens fjernsyn er eksploderet det sene-ste år. Alene i august blev der lejet næsten 75.000 film hos TDC Film og You-See Cinema, hvilket er en fordobling i forhold til samme måned året før. Målet er at nå op på 1 million udlejninger i alt i år.


“Markedet for Video-on-Demand vil på sigt overtage videoudlejningen, og vi har en klar strategi om at være markedsleder på dette marked. Vi er godt på vej, men skal selvfølgelig have langt flere forbrugere til at få øjnene op for de mange nye muligheder, som findes i fremtidens fjernsyn,” fortæller Jesper Theill Eriksen.


Den forlængede weekend varer i første omgang frem til 2. december. Hver uge vil der være tre nye film til 1,- kr. stykket, så der er lidt at vælge mellem.


 


Kilde: TDC pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.