Forside * Nyheder

YouSee boksen får ny software


Søgeord klarer optagelserne


Ny software til YouSee boksen tilføjer mange nyheder, som søgeord til automatiske optagelser, serie-optagelse, chase play (se udsendelse før den er færdig) samt trådløs netforbindelse.


Er man til ‘mode’, ‘løver’ eller ‘science fiction’ på tv, bliver livet lidt lettere i fremtiden. YouSee giver fra i morgen mulighed for, at man kan sætte sin digital boks til automatisk at optage tv-programmer, hvis de handler om lige netop de emner, man er interesseret i.


Søgefunktionen virker i princippet på samme måde, som de søgeprofiler mange internetbrugere kender fra nyhedstjenester på nettet. Man indtaster sine søgeord i en søgeprofil og vælger, hvilke tv-kanaler man vil overvåge. Herefter holder boksen selv øje med, om søgeordene dukker op i foromtaler til tv-programmerne, og er der bid, bliver udsendelsen automatisk optaget og gemt.


Søgningen sker med udgangspunkt i YouSee’s egen TV Guide. Guiden indeholder foromtale af programmer på alle de kanaler, som selskabet distribuerer, herunder de 50 kanaler i Grund-, Mellem- og Fuldpakken.


 


 
Samsung SMT-H3126 PVR


 


Serie-optagelse og andre nyheder


Udover søgefunktionen til automatiske timer optagelser, så kommer softwaren med disse nyheder:  • Serieoptagelser. Boksen kan programmeres til automatisk at optage alle afsnit af en serie på en tv-kanal.
  • Trådløs adgang til nettet. Boksen kan forbindes trådløst til internet ved hjælp af en såkaldt wifi-dongle, der kan tilsluttes kundens eget hjemmenetværk. Internet-forbindelsen gør det muligt at anvende On Demand-tjenester som StartForfra, TV Arkiv og YouSee Cinema. Kunder med digital boks fra YouSee kan gratis få en dongle ved henvendelse til YouSee’s kundeservice på tlf 80 80 40 40.
  • Automatisk sletning. Boksen kan indstilles til automatisk at slette gamle optagelser, når den er på vej til at løbe tør for plads på harddisken.
  • Chaseplay. Man kan begynde at afspille en optagelse, mens optagelsen er i gang. 

Ud over at indeholde disse nye funktioner retter opdateringen en række mindre fejl i softwaren på boksen.


 Dette skærmbillede mødes når YouSee boksen startes


 


Er tilgængelig


YouSee boksen tilbyder selv opdateringen, når den tændes fra stand-by eller slukket tilstand. Herefter trykkes blot OK på fjernbetjeninge, for at få den.


Opdateringen med det officielle nummer 1.311 gælder kun boks med indbygget harddisk. Opdateringen til boks uden harddisk frigives om 14 dage.


 


Kilde: YouSee

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.