Forside * Nyheder

DR lancerer nyheds app til smartphones


 


DR Nyheder og DR Update kommer nu på telefonen, med en App til både iPhone og Android


DR lancerer en nyhedsapp, der der fungerer på de fleste smartphones i Danmark. Med app?en får danskerne en hurtig og samlet adgang til seneste nyt fra DR. Ud over de væsentligste landsnyheder og vejret vil brugerne få adgang til nyheder fra DRs regioner samt DR Sporten.


Desuden vil man kunne se de seneste indslag fra DR Update.


?Med en app til nyheder giver vi endnu bedre adgang til vores indhold på dr.dk. Og lige præcis et samlet nyheds­overblik i tekst, lyd og levende billeder er helt i centrum af brugernes ønsker ? noget, som DR skal kunne tilbyde?, siger Nicolai Porsbo, der er kanalchef for dr.dk.


App?en er gratis og vil være tilgængelig for brugere af Apples iOS (iPhone, iPod Touch) og Googles Android (flere producenter). Man kan få mere at vide om app?en ved at sende en sms med ordlyden ?app? til 1212 – eller ved at besøge dr.dk/nyheder/service.


I Apple AppStore hedder den DR-Nyheder, hvilket godt kan virke forvirrende. For brugen af bindestreg i navnet betyder at den ikke dukker op som hurtigvalg, blot man skriver “dr”. Man må søge den frem i stedet.


 


 


  


Kilde: DR

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.