Forside * Nyheder

CES 2011: Panasonic plasma får nye klæder

 
Panasonics topmodel VT30 har fået et designmæssigt løft i forhold til VT20.


 


Selvom det er USA modellerne der vises frem på CES, så ligger de meget tæt på de kommende europæriske modeller. Tjek billederne her.


PÅ de tidligere års CES udstillinger kunne man ikke regne med US modellerne nyhedsmæssigt set. De kunne ligge milevidt fra de modeller vi senere ville få at se i Europa.


Men ikke i år. Panasonic lancerer de samme produkt serier verden over denne gang, dog fortsat med variationer på indhold som funktioner og tjenester. Så regn ikke med specifikatioerne på de amerikanske modeller, der kan de europæriske godt nå at afvige. Men selve designet ligger fast.


Og netop designet er noget Panasonic har haft fokus på denne gang. GT30 har fået en mere slim ramme og mindre dybde. VT30 har fået kant-kant glas forplade og ligeledes mindre dybde.


Og så kan vi allerede høre fans af Panasonic plasma sukke dybt mens smilet breder sig. Det glædessuk vil gælde tilslutningerne bagpå GT30 og VT30.


Ja, nu vender tilslutningerne ikke længere bagud mere på de to model-serier!


De øvrige detaljer om de europæriske plasma modeller må vi vente lidt med. Traditionen tro frigives alle de europæriske Panasonic nyheder først på en stor en fælleseuropærisk event i midten af februar.


Men en ting ved vi allerede nu. En ZT30 som afløser for designer modellen Z11 kommer der ikke (læs nyhed).


 


 


S30 / ST30 / X3 / X30


(ST30 er med 3D)


 
Panasonic S30 / ST30Panasonic X3 / X30


 


 

 

 

GT30


Panasonic GT30

 

Afløseren for GT20 modellerne har fået et stort løft på designet. Det er 2010 designet gjort mere slim i rammen, og det klæder denne model-serie ret godt.

Og nu hvor serien ikke længere har tilslutninger der vender bagud, så appellerer den ligefrem til at blive hængt op på væggen.

De nye GT30 skulle ifølge Panasonic have “Infinite Black” display, og dermed god gengivelse af sort mv.

 
 


 


 


VT30Panasonics topmodel VT30 har fået et designmæssigt løft i forhold til VT20. 


 


VT30 er Panasonic nye topmodel, og den erstatter både VT20 og highend modellen Z11 (læs nyhed).


ZT30 kommer ikke. Den var for dyr at producere, og med det nye slimmere design på VT30 så tror Panasonic ikke længere på et marked for de helt dyre TV. Det er VT30 de satser på som ny topmodel.


At VT30 er blevet mindre dyb, og med tilslutningerne der nu (endelig!) vender til siden og nedad, betyder at den kan væghænges mere elegant end de tidligere Panasonic plasma.


Selve designet minder meget om LG’s plasma, med en kant-kant glas forplade. Det design der kaldes rammeløs (frameless).


Men TV’et virker kun rammeløst når det er slukket. Når det er tændt ses den brede sorte ramme inde bag glasset, og så ligner det pludselig mere et VT20 igen.


Her fra recordere.dk redaktionen kunne vi ikke helt blive enige om Panasonic var lykkedes med det nye design. Jo, det er et skridt fremad i forhold til de seneste år, men direkte sammenlignet syntes vi egentlig bedre om designet på GT30.


Hvad syntes du? Skriv en kommentar.


 

  

  

 


USB recording


Der er intet nyt på recorder siden. USB recording bruges ikke i USA, det er noget de europæriske modeller har.


Men Panasonic mente ikke der var nogen større nyheder her. Der er ikke kommet 2 tunere i deres TV, så de kan optage et program mens der ses et andet.


Hvis du vil vide mere om USB recording, så tjek Anmeldelse af USB Recording på Panasonic 2010 TV


 


Debat


Debat om de nye Panasonic modeller


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.