Forside * Nyheder

Kort nyt


Cisco dropper Flip kameraerne


De har kun været på det danske marked i få måneder, men nu er det snart slut.


De små pocket videokameraer fra Cisco med navnet Flip forsvinder snart ud af markedet igen. Cisco har valgt helt at lukke divisionen ned (læs nyheden fra introduktionen)


 


Media Markt udforderer Expert


Den europæiske elektronikgigant Media Markt er på vej ind i Norge. Det har fået Expert kæden deroppe, til at håbe på at underskudet på Media Markt butikkerne i Sverige får tyskerne til at tøve.


“De har mange muskler”, konstaterer kommunikationsdirektør hos norske Expert, Philip Straumsheim, overfor IT-bransjen og forudser at Media Markt ikke kan undgå at tage markedsandele fra Expert.


 


YouSee holder vejret


Det er på fredag at IT- og Telestyrelsen løfter sløret for, hvordan YouSee bør tvinges til at åbne sit kabel-tv net for andre udbydere af bredbånd.


Hos YouSee afventer man udspillet, men vil tidligst love en udtalelse efter uges tid, når de har haft mulighed for granske planerne i detaljer.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.