Forside Emner Spil nyheder

Har du husket vores Socom Special Forces konkurrence?

 Der er stadig mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde tredjepersonsspillet Socom Special Forces, hvor du med taktisk snilde og en hurtig aftrækkerfinger skal nedkæmpe diverse fjender. Spillet vil i stil med Killzone 3 også understøtte den ret blærede Sharp Shooter, som du kan læse anmeldelsen af her.


Vi har været så heldige, at Nordisk Film, der distribuerer spillet, har begavet os med to ekstra spil. Disse kan nu blive dine. Alt du behøver gøre er at svare på nedenstående spørgsmål, så deltager du automatisk i lodtrækningen, som finder sted fredag den 22. maj. Vinderne offentliggøres her på siden og får herefter spillet tilsendt.


 


Konkurrencespørgsmålet:


Hvilke konsoller udkommer Socom Special Forces til?


A: Samtlige konsoller på markedet


B: Xbox 360 og PlayStation 3


C: PlayStation 3


Hjælp kan hentes i anmeldelsen af Socom


 


Deltag her:Svar:
Dit Navn:
E-mail:

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.