Forside * Nyheder

Styr hjemmebiografen fra én App


 


Med en Bitwise controller installeret i hjemmebiografen, kan styringen af alle apparater lægges ind i én App på iPhone, iPad eller iPod Touch.


Der er snart ikke en producent af hjemmeelektronik, der ikke har sin egen App til betjening af deres eget udstyr.


Men pludselig har man som bruger samme problem, som man havde med 117 fjernbetjeninger liggende omkring på kaffebordet. Man skal ind og ud af de forskellige App’s til at styre forskellige produkter.


Nu findes der en løsning på markedet fra Bitwise Controls, som består af en mindre processor samt software til design af dit skærmbillede eller GUI (graphic user interface). Det gør det muligt, at designe helt din egen fjernbetjening fra bunden.


Alle produkter kan dermed styres i én App og hele hjemmebiografen kan tændes ved tryk af én enkelt knap. Med Bitwise er du ikke låst til Apples produkter, da du også kan betjene din elektronik via laptop, PC el. tablet.


Bitwise BC4 controlleren har 4 IR porte, 1 RS232 port, 2 relæer samt mulighed for styring af produkter over IP via 2 GPIO porte. Den har en hukommelse med 350.000 IR kodesæt samt forskellige RS232 koder forprogrammeret, bl.a. for Russound multirumssystemer.


Se mere på Bitwisecontrols.


 
Pris og tilgængelighed


BC4X1 controlleren har en vejl. udsalgspris på kr. 4.995,- ekskl. programmering. For programmører og installatører er Bitwise programmeringssoftware “Project Editor” gratis.


Interesserede kan kontakte importør Simon Thule på [email protected] eller på tlf. 21221722.


  En Bitwise 4 controller har 4 IR porte, 2 relæ udgange, RS232 og netværk.


 


Kilde: Cinevision pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.