Forside Nyheder

Sonys tablets fanget i det fri


Sony S1 har et lækkert design og kommer med adgang til Sonys mange indholdstjenester.
Se mere på Androidpit.de


 


Tysk webside har haft held med at lege med Sonys kommende Android-tablets. Maskinerne forventes officielt lanceret til september på IFA-messen i Berlin.


Glæder du dig til Sonys Android-tablets, så kan du spendere lidt af din utålmodige ventetid med disse fotos og en kort video af maskinerne, som den tyske webside Androidpit.de har haft held til at smide online.


Tyskerne har skudt et par fotos af S1, der har en 9,4-tommer skærm og en buet top, der ifølge Sony skulle gøre det behagelig at holde i hænderne. Maskinen kommer til at være 600 gram og vil komme med et væld af indholdstjenester.


Vi ved endnu ikke i hvor høj grad Sony vil rode ved brugergrænsefladen i Android, men indtil videre ser det ikke ud til, at japanerne har haft alt for travlt med at ændre ved Googles kode.


 Sony S2 består af to 5,5-tommer skærme og ser ud til at kunne passé I en baglomme.
Se mere på Androidpit.de


 


Vi får også et kig på S2, der skiller sig mere ud.


Her har Sony taget to 5,5-tommer skærme og samlet dem i en lille sag, der kan foldes sammen. Vi hører snak om, at S2 vil være kompatibel med PlayStation Suite og dermed spille de samme slags spil som eksempelvis Sony Ericsson Xperia Play.


Du kan nyde en ganske kort video med S2 forneden  Etuiet er I aluminium. Sådan noget kan vi li’.


 

Annonce:
Forrige artikelMUX8 skal bruges til TV
Næste artikelStyr hjemmebiografen fra én App
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.