Forside * Nyheder

Sonys TV-afdeling står foran omvæltninger


 


Det går ikke så godt for TV produktionen hos Sony. Indenfor kort tid annonceres ændringer.


Markedet for produktion og salg af TV er et hårdt marked, som er svært at tjene penge på. Det måtte Pioneer sande, da de afsluttede en æra indenfor Plasma TV. Det måtte Philips sande, da de til sidst måtte sælge TV-divisionen fra. JVC er stoppet med at lave TV og Hitachi overvejer det samme.


Nu er det Sony der er trængt på det marked. Som beskrevet i artiklen Sonys storhed – og fald?, så har den gamle elektronikgigant mange udfordringer med organisationen. Et af fokus områderne er TV-divisionen, der kører med røde tal på bundlinjen.


Derfor vil Sony-toppen snart annoncere ændringer i organisationen, uden at de dog vil komme ind på endnu hvilke ændringer vi kan forvente.


Men Sony fortæller til det japanske finansmagasin Nikkei, at alle sten vil blive vendt. Det kan inkludere ændringer i udvikling og komponentproduktion, mulige partnerskaber med andre producenter eller frasalg. Selv ikke Sonys hovedkvarter og salgsafdelinger kan forvente at gå fri.


Sony TV skal give overskud igen, også uden at salget øges.


Sony annoncerer planerne senere i denne måned, og umiddelbart herefter trækker de i arbejdstøjet for at få dem gennemført.


 


Kilde: Nikkei

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.