Forside * Nyheder

To nye XOOM-tablets fra Motorola


Motorola’s to nye Android-tablets med henholdsvis 8- og 10-tommer skærm. Problemet med fedtede fingre, er åbentbart stadig ikke løst 🙂 (FOTO: engadget.com)


To nye XOOM-tablets fra Motorola


Motorola er på vej med to nye Android-tablets, hvoraf den ene er udstyret med 8-tommer skærm og næsten lige så tynd som iPad 2.


Motorola var ude med den første Android-tablet, XOOM, men maskinen viste sig ikke i stand til at udfordre Apples iPad, og det meste af opmærksomheden har været rettet i retning af firmaer som LG og Samsung.


Læs vores anmeldelse af XOOM her!


Nu er det blevet afsløret, at Motorola er på vej med to nye XOOM-maskiner. Over weekenden er der blevet publiceret historier på Engadget.com og Thisismynext.com, og der er endda tilhørende fotos af prototyper.


Det forlyder, at de to maskiner vil have skærmstørrelser på henholdsvis otte og 10 tommer samt 1,2-gigahertz dualcore-processor og en gigabyte hukommelse. Maskinerne er angiveligt i stand til at optage video i 1080p HD-opløsning og kommer med noget smart mediecenter-software og IR-sender, så du kan styre hjemmebiografen via den berøringsfølsomme skærm.


Begge maskiner er omkring ni millimeter tynde og er pt. udstyret med Android 3.2, men her på Recordere.dk krydser vi fingre for, at de kommer med Ice Cream Sandwich (version 4.0, red.) når de rammer butikshylderne.


Thisismynext skriver, at Motorola planlægger et tilhørende trådløst tastatur samt en pen, så du kan skrive på skærmen á la hvad vi har set med HTCs Flyer og Samsungs Galaxy Note. Motorola arbejder angiveligt også på software, så du kan synkronisere trådløst med din pc.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.