Forside * Nyheder

Vi sparer ikke på elektronikken


Vi tager os tid til at besøge elektronikbutikkerne trods krisen


 


Elektronik indkøb prioriterers


Krise eller ej, der skal være råd til nye elektronik-produkter. Det viser de seneste tal fra Danmarks Statistik. Bruger i selv mere eller mindre?


Vi prioriterer indkøb af elektronisk udstyr, krise eller ej. Det viser de seneste tal som Danmarks Statistik har offentliggjort. Tal der dog ikke omfatter år 2010.


Men fra 2008 til 2009 er hustandenes årlige forbrug faldet sammenlagt med ca. 10.000 kr. – målt i faste priser.


De besparelser gik dog ikke udover fladskærme, smartphones, tablet computere eller andet elektronisk udstyr. Vi prioriterer de elektroniske gadgets højt.


Til eksempel har Danmarks Statistik udregnet at husholdningernes udgifter til telefoni er steget med 2.600 kroner fra år 2008 til år 2009. Det er det gennemsnitlige øgede forbrug per husstand, til telefon-produkter og abonnementer.


Til sammenligning brugte husholdningerne 1.200 kroner mindre på ferier, 2.000 kroner mindre på hotel og restaurant og 4.000 kroner mindre på biler. Også her gennemsnit per husstand.


Bruger du selv mere eller mindre på elektronikken i dag? Deltag i afstemningen.


 


Afstemning

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.