Forside * Nyheder

Nu får HTC Flyer endelig Honeycomb


HTC Flyer får endelig sin opgradering til Honeycomb, men vi vil meget hellere have is-sandwich.


 


Kommer ud som “over the air”-opdatering, men vi ville egentlig hellere have en opdatering til Ice Cream Sandwich.


HTCs bud på en Android-tablet, HTC Flyver, blev lanceret tilbage i februar på Mobile World Congress i Barcelona. Dengang kom den med Android 2.3, men løftet fra HTC har hele tiden været, at maskinen engang ville få Honeycomb, også kendt som Android 3.x.


Nu melder firmaet så ud, at man er på trapperne med en firmware, der opdaterer operativsystemet til version 3.2.1 af Android.


Ifølge HTC betyder det blandt andet:  • Adgang til millioner af e-bøger fra Google. Størrelsen på HTC Flyer på cirka 19 x 12 cm gør det oplagt at læse bøger på farten, da Flyer kan holdes i én hånd, mens den anden er fri til at bladre.
  • En særlig udgave af Gmail, der er tilpasset skærmstørrelsen på tablets. Dermed kan man fx vælge at se både Indbakken og en udvalgt e-mail på samme skærmbillede.
  • Google Maps i 3D.
  • En redesignet udgave af YouTube.

HTC meddeler, at opdateringen udsendes som “firmware over the air,” og at firmaet anbefaler, at den hentes via Wi-Fi-forbindelsen. Den skulle gerne ramme danske Flyer-brugere over de kommende dage.


Her på Recordere.dk bemærker vi, at Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) allerede er frigivet, og lur os om brugere af HTC Flyer ikke også gerne vil have den version af Android ned i maskinen.


Vi har sendt en forespørgsel af sted til HTC for at høre, hvad planerne er for Ice Cream Sandwich på HTC Flyer.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.