Forside * Nyheder

Nu kan du se filmene fra Voddler offline


Voddler findes også til iPad, men her er der desværre ingen offline mulighed.


 


Filmtjenesten Voddler leverer film på nettet, streamet direkte til computer, smartphone eller tablet. Nu kan filmene også downloades, og ses uden en netforbindelse. 


Voddler leverer film på nettet, streamet direkte til computer, smartphone eller tablet.


Filmtjenesten Voddler udmærker sig ved at servere en række Hollywood film og TV-programmer ganske gratis, betalt af reklamer før filmen. Nyere film koster dog penge at leje, typisk 35 kroner.


Hidtil har man dog kun kunnet se filmene streamet via nettet, men nu åbner de også for offline kiggeri. Det betyder at filmene kan hentes ned, og ses på farten uden en aktiv netforbindelse.


For at se filmene offline skal de lejes. Første gang der lejes skal der hentes en speciel afspiller, der er gratis første gang men derefter koster den penge.


Når filmen er hentet ned, skal afspilning påbegyndes indenfor 14 dage. Efter afspilning er begyndt, så er der adgang til at se filmen i 48 timer.


Desværre er det endnu kun Voddler til computer der tilbyder offline kiggeri. Det ville have været oplagt at det var tablet computere også, men mon ikke de følger på et senere tidspunkt.


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.