Forside Emner Detail

På besøg hos Panasonic Center Rødovre
 


Recordere.dk besøger…


Årets sidste forhandlerbesøg bragte Hother en tur forbi Panasonic Center i Rødovre.


Besøget her adskiller sig en del fra mine øvrige besøgsartikler, for den besøgte virksomhed beskæftiger sig primært mere med TV, end egentlig HIFI lyd, som har været en ikke uvæsentlig bestanddel ved mine tidligere forhandler besøg – og dog, mere om dette senere.


Panasonic Center Rødovre kendte jeg i forvejen, da det netop var her, hvor recordere.dk sammen med forhandleren, og Panasonic sidste forår afholdte en præsentations aften af de kommende 2011 Panasonic TV-modeller og Blu-ray afspillere.


Jeg har ladet mig hviske i øret, at det ikke er helt umuligt, at en tilsvarende aften bliver arrangeret i 2012.


  


Går man ind på forhandlerens hjemmesideadresse, så bliver man mødt af et valg – nemlig “sommer as, diktering og Panasonic Center Rødovre”.


Forklaringen er den simple, at forhandleren også er importør af flere producenters produkter inden for dikteringsudstyr. Producenterne her omfatter navne som Philips, Grundig og Olympus m.fl., og man er den største forhandler af dikteringsmateriel i Danmark.  Faktisk er Sommer A/S et familieforetagne, der består af far og søn.


Forretningen Panasonic Center Rødovre har i længere tid været forhandlere af Panasonic produkter, men ikke som et egentlig Panasonic Center. Muligheden for at blive et Panasonic Center opstod, da Milo Radio blev overtaget af Expert gruppen for nogen tid siden.


   


Hvor om alting er så har den besøgte forhandler haft adresse på Roskildevej i 14 år. Herfra har man fulgt den spændende udvikling i AV-produkter, og blandt andet fra CRT TV og videre til fladskærme. Fra ikke HD paneler og videre til HD og til Full HD paneler, og nu senest også med 3D produkter.


Forhandleren der i øvrigt hedder Jimmy, beskæftiger 7 fuldtidsansatte i Sommer A/S.


I butiks lokalerne bliver man mødt af et meget bredt udvalg af Panasonic paneler, og her både i LCD/LED og Plasma udgaver. Lige indenfor i forretningen bliver man mødt af et særligt 3D arrangement, hvor en kunde kan præsenteres for de muligheder der ligger i 3D. Går man videre i butikslokalet finder man også et udvalg af de tidligere nævnte dikteringsmaskiner, men sørme også et udvalg af digitalkameraer.


   


Mit øje fangede 2 mindre paneler i et hvidt rammedesign, og af mærket Dantax. Forklaringen på, at der føres ikke-Panasonic producerede paneler er den simple, at i de tilfælde hvor Panasonic ikke har efterspurgte paneler af en mindre panelstørrelser på sit produktprogram, så kan man føre andre fabrikater for at dække behovet her.


Som flere af de ærede læser er bekendt med, så er det muligt at kalibrere et Panasonic plasmapanel som f.eks. modeltypen VT30 med et lidt mindre omfangsrigt kalibreringsprogram, end det omfang der ligger i en egentlig ISF kalibrering. Kalibreringsprogram og udstyr hedder Calman. I øvrigt det område som i VT30´s billedmenupunkt er benævnt ISFcc. Panasonic Center Rødovres medarbejdere er netop blevet uddannet til at gennemføre Calman kalibreringer.


  


Faktisk begynder man nu med kalibreringer hos flere kunder, og her med bl.a. kunder fra recordere.dk.  Jeg aftalte med Jimmy, at man ville kigge forbi mit 55VT30, og her gennemføre en kalibrering. Det er så min hensigt, at lave en artikel til recordere.dk om netop Calman kalibreringen.


Naturligvis havde Jimmy og jeg også en god samtale om, hvad man mon kan forvente af de kommende Panasonic Plasmapaneler. Jimmy mente, at man hos Panasonic yderligere ville have fokus på:  • Sortniveau
  • Effektforbrug
  • Design
  • Flere online tjenester

Jimmy var i øvrigt af den opfattelse, at man formentlig ikke ville se Panasonic forlade Plasmaproduktionen. Det at man for nylig havde lukket en panelfabrik skulle ikke tages som udtryk for, at man ville forlade Plasmaproduktionen, men altså nærmere en tilpasning til det nuværende marked for Plasmapaneler.


  


Jeg nævnte tidligere i min artikel, at det ikke alene var TV man sælger fra Panasonic Center Rødovre.


Nede i butikkens aller helligste finder man en skøn opsætning af et stort Plasmapanel (65VT30),et udvalg af Blu-ray afspillere – og en surroundreceiver fra Yamaha, nemlig deres top model RX-2065, og denne er flankeret af Yamaha´s topmodel i surround højtalere nemlig “Soavo”.


Ingen tvivl om, at også en noget krævende kunde vil kunne få sig en dejlig toltaloplevelse med billede og lyd i det nævnte setup.


Udover det nævnte Yamaha setup finder man også mindre Panasonic stereosystemer.


  


Sidste år blev Jimmy og dette Panasonic Center hædret som “Årets Rådgiver” af Brancheforeningen Elektronik (BFE), og butikken holder stadig et højt fokus på netop den personlige service og rådgivning.


En stor tak til Jimmy og Emil for deres venlighed, deres muntre smil, og deres iver for at fortælle om deres produkter, deres kompetenceområder, og historien bag Panasonic Center Rødovre.


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.