Forside * Nyheder

Samsung poster svimlende milliardbeløb i ny teknik


Samsung klar til at udvide og bygge nyt, via en rekord stor investering i 2012.


 


Nu skal der for alvor rykkes. Samsung klar med rekord-investering til udviklingen af OLED og mobilelektronik.


Investering er ikke noget nyt for Samsung. Firmaet der trådte ind i 10’erne, som dominerende aktør indenfor forbrugerelektronikken, er kendt for store investeringer i udvikling (R&D) i forhold til konkurrenterne.


Nu kan Reuters fortælle at i 2012 er Samsung klar til at investere et svimlende rekord-beløb på den front. Der er afsat – hold fast – over 240 milliarder danske kroner på det budget.


Det er godt nok beløbet for hele Samsung-gruppen, og ikke kun Samsung Electronics. Men analytikere som Reuters har talt med vurderer at de øgede investeringer især ventes indenfor områderne:  • OLED displays og TV
  • Mobilelektronik til smartphones og tablets

“Samsungs har et stærkt cash flow som gør dem i stand til at foretage dristige investeringer i nye teknologier,” fortæller Lee Sun-TAE, analytiker hos NH Investment & Securities til Reuters, og fortsætter: “Ingen anden it-virksomhed kan slå dem i form af investeringer, og det er sådan Samsung finder nye indtægtskilder foran konkurrenterne og øger sit forspring”


Samsung venter at øge antallet af ansatte med 26.000 dette år. I alt arbejder der ca. 350.000 i Samsung.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.