Forside * Nyheder

Er du den heldige ejer af en is-sandwich fra HTC?


Har du opdateret din HTC Sensation for nylig? Måske ligger der en overraskelse og venter. En række europæiske Sensation-brugere får nemlig adgang til Android 4.0 før alle andre.


HTC har meddelt, at de fleste af deres kompatible smartphones bliver opgraderet til Android 4.0 – også kendt som Ice Cream Sandwich – til marts. Men allerede nu ruller der opdateringer ud til nogle enkelte HTC-fans. Det drejer sig om en gruppe HTC Sensation- og Sensation XE-ejere, som HTC har givet adgang til is-sandwichen lidt før tid.


Ifølge websitet Phone Scoop, der har opsnappet historien, er HTCs beslutning om at give nogle enkelte brugere, spredt over hele det europæiske kontinent, adgang før et spørgsmål om serveradgang. HTC er nemlig igang med at forberede deres servere på det massive pres, der kommer, når den officielle opdatering finder sted i marts. Og under “opvarmningen” og forberedelserne af serverne har man altså givet adgang til nogle enkelte brugere.


Der er ikke sluppet detaljer ud om, hvorvidt, der er begrænsninger på, hvilke europæiske lande, der har adgang, så hvis du ejer en Sensation eller en Sensation XE er det en god idé at tjekke, om du er blandt de heldige.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.