Forside * Nyheder

Galaxy Tab 8.9 med LTE på vej til Europa


 


Lige i hælene på Samsungs afsløring af deres nyeste tablet, Galaxy Tab 2, kommer nyheden om, at der er 4G-tablets på vej fra Sydkorea til Europa. LTE-udgaven af Galaxy Tab 8.9 er netop blevet godkendt til salg på vores kontinent.


LTE-udrulningen går stille og roligt fremad i Danmark og resten af Europa. Derfor begynder vi nu også at se de første 4G-udgaver af tablets og smartphones, der indtil videre kun har kunnet fås med wifi herhjemme. En af dem, der er på vej, er Samsung Galaxy Tab 8.9. Den fås lige nu herhjemme kun i udgaver med wifi og 3G.


Men snart vil den formodentlig blive lanceret i en LTE-udgave. Den er nemlig som en af de første produkter af sin art blevet godkendt til at bruge de europæiske 800 MHz- og 2.6GHz-spektrummer til dataoverførsler. Det viser papirer offentliggjort af Global Certification Forum. Det betyder, at der ikke længere er noget til hinder for, at Samsung kan gå til teleudbyderne og begynde at forhandle aftaler på plads i form af pakkeløsninger med et 4G/LTE-dataabonnement og Galaxy Tab 8.9 i den nye version.


Der er dog ingen, der endnu tør gætte på en lanceringsdato eller en pris, men prisen vil næppe være langt fra de ca. 3.700 kroner, som Galaxy Tab 8.9 koster med 3G i Danmark. Og med hensyn til lanceringsdato, gætter flere medier på, at Mobile World Congress i Barcelona, der starter 27. februar, kunne være et oplagt tidspunkt at lancere den nye version på.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.