Forside * Nyheder

Kommer der nogensinde en rigtig surround-hovedtelefon?


 


Taget i betragtning, hvor længe, vi har haft surround-lyd i såvel 5.1 som 7.1 i vores stuer, er det mildest talt overraskende, at der stadig ikke er nogen, der har lavet et ordentligt sæt hovedtelefoner med surroundlyd.


Især den del af befolkningen, der kalder sig gamere, vil gerne have en surround-oplevelse, uden at man vækker hele huset eller bliver uvenner med naboerne, når man plaffer aliens ned klokken tre om natten. Og der er ingen tvivl om, at det vil glæde mange filmfans, hvis man kunne se en film med surroundlyd  via sin tablet eller sin laptop. Der er flere firmaer, der har forsøgt at skabe en ægte surround-oplevelse via hovedtelefoner, men de fleste gør det med virtuel surround.


Kun få har forsøgt sig med reelt at putte tilstrækkeligt med højttalere ind i et sæt hovedtelefoner til at give en ægte surround-oplevelse. Seneste forsøg kommer fra en af de store spil-tilbehørsfirmaer, Razer. Deres Tiamat 7.1-model (bill.) blev vist frem på CES-messen tidligere på måneden med løftet om, at den ville komme på gaden her i januar. Nu meddeler Razer imidlertid, at produktet er blevet forsinket. Igen, fristes man til at sige, for da Tiamat 7.1 blev annonceret sidste år, var intentionerne at sende den ud på butikshylderne før jul.


Det skete ikke, og med den seneste forsinkelse er gadgetblogs som Engadget og The Verge begyndt at spekulere i, om Razer Tiamat 7.1 nogensinde kommer på gaden.


På hjemmesiden HER lover Razer en drikkedunk og en T-shirt til skuffede, men tålmodige kunder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.