Forside * Nyheder

LG på vej med 5 tommers smartphone


Der er dukket billeder og video op af en ny Optimus-model fra LG, der skulle lyde navnet Optimus Vu. Og hvis du synes 4,3″ smartphone-skærme allerede er for store, kan du godt begynde at hade Vu. For dens skærm er nemlig på 5 tommer – i 4:3-format.


Indtil videre har man skullet kigge til smartphone/tablet-hybrider som Samsungs Galaxy Note for at finde skærme større end 4,3 tommer  – hvis man altså stadig skulle kunne kalde produktet for smartphone-relateret. Den grænse bryder LG nu med Optimus Vu, der netop har har fået nettets rygtesmede til at gå over gevind. LG har lagt en video ud (på koreansk), der viser telefonen frem. Du kan se den her.


Der skulle angiveligt være en 1.5GHz Qualcomm APQ8060 SoC ombord, med 1GB systemram. Dertil skulle Vu understøtte NFC, men mærkeligt nok kun komme med Android 2.3. Ifølge det japanske website Datacider, der har opsnappet nyheden, skulle der dog være en Ice Cream Sandwich-opdatering klar lige efter lanceringen. Der skulle være et 8 megapixel kamera på den ene side, men rygterne siger ikke noget om et kamera på fronten. Datacider pointerer dog, at telefonen minder om LGs nye PRADA 3.0-telefon, der har et 8 megapixels kamera på den ene side og 1.3 megapixel på den anden, og det altså kan være, at Vu følger det samme mønster. 


Til gengæld skærmen lidt unik i den forstand, at der er tale om en 4:3-skærm med 1024×768-opløsning. De 5 tommer er altså fordelt således, at telefonen virker bredere end de gængse smartphones, men ikke nødvendigvis højere – modsat konkurrenten Galaxy Note, der bare virker stor.


Der er intet nyt om hverken releasedato eller pris. Websitet Engadget skyder på en lancering allerede 21. februar, baseret på et spionfoto, der er sluppet ud af Optimus Note -men det er altså et meget, meget løst rygte.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.