Apple lancerer AppleTV med 1080p 


I forbindelse med deres presseevent i San Francisco, der forventes at fokusere på lanceringen af iPad 3, har Apple netop også lanceret en overraskelse. Det drejer sig om en ny model af AppleTV, som der var løbet ganske få rygter i forvejen om.


Den nye model understøtter 1080p, også når der skal streames film fra iTunes. Samtidig er der lanceret en ny funktion i iCloud, der gør det muligt at streame film, man f.eks. har købt i iTunes tidligere, uden at man skal lagre dem lokalt.


Den nye AppleTV har et nyt interface, der minder mere om iOS og inspirationen fra iPad er især tydelig. Der er dog ikke tale om en komplet udgave af iOS, der netop også er blevet lanceret i udgave 5.1


AppleTV i den nye version kan også anbefale film til dig, baseret på dine tidligere valg. Den nye AppleTV kommer til at koste 99 dollar, ca. 600 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.