Forside * Nyheder

Apple vil have live tv i skyen


Apple vil give adgang til live tv i skyen, så du kan starte en tv-udsendelse, når du har tid og lyst.


Apple vil have live tv i skyen


Apple forhandler med de amerikanske kabel-tv-udbydere om at få live tv på sin TV-boks ? og adgang til en videooptager i skyen


Det er ingen hemmelighed, at Apple gerne vil ind i dagligstuen og gøre ved fjernsynet, hvad firmaet har formået at gøre ved computere, smartphones, tablets og ikke mindst musikbranchen; nemlig skabe noget banebrydende, der ændrer hele oplevelsen.


Seneste historie indenfor denne front kommer fra den amerikanske erhvervsavis, The Wall Street Journal, der fortæller at Apple pt. forhandler med de store, amerikanske udbydere af kabel-tv om at blive lukket ind i det gode selskab.


Skal vi tro historien, så vil Apple give adgang til live tv på sin Apple TV-boks. Pt. giver Apple TV kun adgang til iTunes samt indhold fra få andre kilder, eksempelvis Netflix.


Men ved at give Apple TV adgang til live tv ? antageligvis streamet via nettet ? så vil den lille boks lige pludselig blive meget mere interessant for et større publikum.


 


Ikke nok med Live TV


Ifølge The Wall Street Journal er Apple ikke tilfreds med blot at kunne levere live tv, firmaet vil levere en slags videooptager i skyen, så brugerne vil kunne starte en tv-udsendelse på et hvilket som helst tidspunkt efter at det er startet.


Det betyder, at du ikke skal tænke på hvornår et tv-program bliver sendt, og du behøver heller ikke selv optage det ? det er der bare, og er tilgængeligt efter det er blevet sendt første gang.


Det er uvist, hvor langt parterne er fra hinanden i forhandlingerne, men det nu får vi da et lille indblik i, hvad det er for en brugeroplevelse, som Apple har i tankerne.


Hvad siger I her på Recordere.dk ? synes I det giver mening?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.