Forside * Nyheder

Find dine forsvundne ting med ny dims


 


Find dine forsvundne ting med ny dims


Et lille stykke elektronik koblet sammen med flere tusinde postbiler og posthuse kan på ganske kort tid finde forsvundne eller stjålne køretøjer. Det er den danske virksomhed Commotive, der står bag den patenterede opfindelse Diims, som forventes at blive hvermandseje i løbet af få år.


Bilen, cyklen, scooteren, traileren eller andre ting, du vil blive træt af at miste, kan nu spores. En ny elektronisk enhed kaldet Diims, der måler fire centimeter i diameter og er ti millimeter tyk, kan spores overalt i Danmark via Post Danmarks postbiler og posthuse.


– Diims er en helt ny metode til genfinding af forsvundne ting. Teknologien er både simpel og effektiv og kan nemt gemmes væk i de ting, du bruger allermest, og som du er træt af at miste. Vi sikrer, at du altid kan holde øje med, hvor dine ejendele befinder sig, fortæller Nicolai Lind Jørgensen, salgschef for Diims-konceptet.


Den lille Diims udsender et elektronisk radiosignal, der kan opfanges af et fintmasket antennenetværk installeret i postbiler og postbygninger. Postbilerne opererer overalt i landet, og den bortkomne genstand skal blot befinde sig inden for 10-200 meter af antennenetværket (f.eks. en postbil) for at blive registreret. Herefter kan ejeren se registreringen via sin personlige adgang til Diims? onlinesystem.


En række anerkendte organisationer og virksomheder er allerede i gang med at anvende Diims. For eksempel har den tyske cykellygteproducent ABUS indgået et samarbejde med Diims, hvor enheden indbygges i cykeludstyr, bl.a. i en ny baglygte, så cyklen kan genfindes. Derudover viser både politiet og forsikringsbranchen stor interesse for produktet, der henvender sig til en bred palette af produktsegmenter, bl.a. cykler, biler, scootere, motorcykler, skov- og parkmaskiner og bådudstyr.


Diims har sin egen hjemmeside, hvor man kan se introvideo, forhandlerlister, samlevejledning og meget mere. Se Diims? introvideo ved at klikke her, eller læs mere på www.diims.dk


 


Priser:


Diims koster DKK 399.- pr. enhed. Abonnement pr. enhed 1 år DKK 120,-. 2 år DKK 192,-


 


Kilde: Pressemeddelse, Diims

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.